Росія змінила тактику на Лимано-Куп'янському напрямі – деталі від ЗСУ

Читать на русском
Російські окупаційні війська змінили свою тактику на Лимано-Куп'янському напрямі – ворог зменшив кількість м'ясних штурмів та економить боєприпаси.
Фото: defence-ua.com

Російські окупаційні війська змінили свою тактику на Лимано-Куп'янському напрямі – ворог зменшив кількість «м'ясних штурмів» та економить боєприпаси.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

У ЗСУ повідомили, що на одному з напрямків росія готує «ударний кулак» із сотні тисяч військовихРосійська окупаційна армія готується до активізації бойових дій на Куп'янському напрямку і зараз формує ударний кулак для спроби наступу. Про це повідомили у пресслужбі Східного угруповання ЗСУ.

«На Лимано-Куп'янському напрямку ми відзначаємо затишшя, у тому плані, що не відбувається бойових зіткнень. Ворог змінив тактику - замість «м'ясних штурмів» застосовують артилерію. Вже немає «вогневих валів», заощаджують боєприпаси», – сказав Євлаш.

Водночас, за його словами, розвідка фіксує прибуття додаткових підрозділів ворога на цих напрямках.

Спікер додав, що минулої доби під Лиманом і Куп'янськом відбулося 514 артилерійських обстрілів позицій українських захисників, ще 11 разів противник застосував авіацію.

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують просуватися на півдні та сході країни. Так, нещодавно у генштабі повідомили, що Сили оборони мали успіх біля населеного пункту Роботине на Мелітопольському напрямку.

А до цього в Міноборони підтвердили визволення частини Опитного на Авдіївському напрямку. Крім того, вранці 15 вересня у Генштабі ЗСУ повідомили, що наші захисники відбили у росіян Андріївку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: