«У ворога там багато сил»: у ЗСУ розповіли про тактику росіян на Лимано-Куп'янському напрямку

Читать на русском
Російська армія не залишає спроб прорвати оборону ЗСУ на Лимано-Купянському напрямку. Для атак на позиції українських військ окупанти використовують велику кількість особового складу та техніки.
Фото: currenttime.tv

Російська армія не залишає спроб прорвати оборону ЗСУ на Лимано-Куп'янському напрямку. Для атак на позиції українських військ окупанти використовують велику кількість особового складу та техніки.

Про це розповів керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш у коментарі 24 каналу.

За останніми даними, в районі Куп'янська окупанти почали застосовувати масові штурми піхотою.

Атака відбувається наступним чином: спочатку в бій кидають ув'язнених, які «перевіряють» мінні загородження та роботу артилерії. Після цього до атак підключається важка бронетехніка та підготовлені підрозділи.

Євлаш уточнив, що зараз окупанти зосередили на Куп'янському напрямку близько 15 – 17 рот.

«В них там багато сил. Вони змогли зібрати 15 – 17 рот у період тимчасового затишшя напередодні. Але треба зазначити, що ми говоримо за роти, а не батальйонні тактичні групи, як це було раніше. Особовий склад ворога зменшується», – повідомив Євлаш.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що на Куп'янському напрямку підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ збили черговий ворожий гелікоптер Мі-8.

Також повідомлялося, що в Авдіївці штурми російської армії пішли на спад. Так, кількість ракетних ударів за добу зменшилася більш ніж наполовину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: