На Лиманському та Куп'янському напрямках окупанти формують 12 штурмових рот

Читать на русском
Це говорить про ослаблення супротивника, бо раніше окупанти створювали не роти, а батальйонно-тактичні групи.
скріншот з відео

Росіяни на Лиманському та Куп'янському напрямках займаються формуванням нових штурмових рот. Це говорить про ослаблення супротивника, бо раніше окупанти створювали не роти, а батальйонно-тактичні групи.

Про це повідомив в ефірі телемарафону начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

Зеленський у США заявив, що ЗСУ звільнять Бахмут і ще два ключових містаВолодимир Зеленський у Вашингтоні заявив, що ЗСУ збираються звільнити Бахмут Донецької області та ще два міста.

За його словами, на Лимано-Куп'янському напрямку ситуація все ще тяжка, проте контрольована. Противник зараз акумулював понад 110 тисяч свого особового складу. Також тисячі своєї важкої та броньованої техніки. Ворог там тримає досить сильне угруповання.

«Зараз вони займаються формуванням 12 штурмових рот, це приблизно 2 тисячі людей. Однак це вже свідчить про їхню слабкість. Оскільки раніше ми говорили про батальйонно-тактичні групи, то тепер ми вже говоримо про роти, що значно менше, ніж те, що вони могли зробити раніше», – заявив Євлаш.

Він додав, що за минулу добу на Лимано-Куп'янському напрямку не було жодного бойового зіткнення з противником, проте окупанти 538 разів застосували артилерію на цій ділянці фронту та здійснили 17 авіаційних нальотів.

Нагадаємо, росіяни намагалися повернути позиції під Бахмутом, роблять штурми в районі Кліщіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: