ХАМАС знову атакував центральну частину Ізраїлю, випустивши 150 ракет по Тель-Авіву

Читать на русском
ХАМАС випустив 150 ракет у бік Тель-Авіва. Як заявили терористи, у відповідь на знищення Палестинської вежі у секторі Газа.
Укрінформ

Терористичне угруповання ХАМАС увечері 7 жовтня знову атакує ракетами центральну частину Ізраїлю. У країні звучать сирени та чутно вибухи. Кількість жертв в Ізраїлі сягнула 200 людей.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Ізраїльські війська увійшли до всіх міст біля Сектору Газа: що відомоІзраїльські війська досягли всіх міст на кордоні із Сектором Газа та працюють над зачисткою кожного з них.

Повідомляється, що о 19:59 спрацювали сирени у Холоні, Бат-Ямі, Тель-Авіві, Рішон ле-Ціоні, Реховоті, а також у районі Пальмахім. Чутно вибухи, працює система протиракетної оборони «Залізний купол».

Також сирени прозвучали в районі Герцлії та Кфар Шмаріягу, а також у Раанані та багатьох інших населених пунктах центральної частини Ізраїлю.

Також повідомляється, що ХАМАС випустив 150 ракет у бік Тель-Авіва. Як заявили терористи, у відповідь на знищення «Палестинської вежі» у секторі Газа. За кілька годин до цього з'явилося відео ударів по висотних будинках.

На даний момент відомо про знищені ракети над Холоном та Рішон ле-Ціоном.

Станом на 21:00 7 жовтня кількість жертв атаки терористичного угрупування ХАМАС проти Ізраїлю зросла до 200 осіб, понад 1100 осіб дістали поранень.

Нагадаємо, сьогодні вранці по території Ізраїлю було завдано масованого ракетного удару з боку Сектору Гази. Крім того, повідомляється про проникнення членів ХАМАСу на територію країни. Армія оборони Ізраїлю оголосила про початок операції у відповідь на несподіваний напад бойовиків.

Згодом армія оборони Ізраїля заявила, що атакувала 17 військових об'єктів та 4 оперативні штаби бойовиків ХАМАС у Секторі Газа. Тим часом Міністерство оборони США заявило, що готове зробити все, щоб Ізраїль мав усе необхідне для захисту.

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог вважає, що терористи ХАМАС мають покровителів в Ірані. Він закликає міжнародне співтовариство висловити протест.

Як відомо, внаслідок сьогоднішньої атаки ХАМАС на південні та центральні райони Ізраїлю загинули щонайменше 100 людей і понад 900 зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: