Президент Ізраїлю вважає, що Іран причетний до атаки ХАМАС, він закликав до протесту

Читать на русском
Президент Ізраїлю Іцхак Герцог вважає, що терористи ХАМАС мають покровителів в Ірані. Він закликає міжнародне співтовариство висловити протест.
novynarnia.com

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог вважає, що терористи ХАМАС мають покровителів в Ірані. Він закликає міжнародне співтовариство висловити протест.

Про це йдеться у його дописі у Twitter.

Президент Ізраїлю наголосив, що сьогодні всі побачили справжнє обличчя ХАМАС – «терористичної армії, метою якої є вбивство безневинних чоловіків, жінок та дітей». Герцог вважає, що терористи здійснили напад за підтримки та керівництва довірених командирів в Ірані.

«За підтримки та керівництва своїх довірених командирів в Ірані вони здійснили неспровокований мерзотний напад на єврейську державу в єврейський святий день. Невинних мирних жителів було вбито і поранено, і багато з них досі зазнають нападів. Держава Ізраїль вживе всіх необхідних заходів для усунення необхідних заходів для усунення цієї явної та безпосередньої небезпеки для наших громадян. Ізраїль подолає всі труднощі», – йдеться у повідомленні.

Він також звернувся із закликом до ООН засудити ХАМАС, його союзників та прихильників в Ірані.

Нагадаємо, сьогодні вранці по території Ізраїлю було завдано масованого ракетного удару з боку Сектору Гази. Крім того, повідомляється про проникнення членів ХАМАСу на територію країни. Армія оборони Ізраїлю оголосила про початок операції у відповідь на несподіваний напад бойовиків.

Згодом армія оборони Ізраїля заявила, що атакувала 17 військових об'єктів та 4 оперативні штаби бойовиків ХАМАС у Секторі Газа.

Тим часом Міністерство оборони США заявило, що готове зробити все, щоб Ізраїль мав усе необхідне для захисту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: