Ізраїльські війська увійшли до всіх міст біля Сектору Газа: що відомо

Читать на русском
Ізраїльські війська досягли всіх міст на кордоні із Сектором Газа та працюють над зачисткою кожного з них.
фото: ТСН

Станом на вечір суботи, 7 жовтня, армія оборони Ізраїлю зайшла до всіх своїх міст на кордоні із Сектором Газа, які сьогодні захоплювали бойовики ХАМАС.

Про це повідомляє видання The Times of Israel.

В Ізраїлі заявили про понад 100 жертв і майже 1000 постраждалих від нападу ХАМАСВнаслідок масштабної атаки ХАМАС по Ізраїлю загинуло щонайменше 100 людей, ще понад 900 - постраждали.

Як зазначається, на брифінгу речник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі підтвердив загибель ізраїльських солдатів у боях з терористами. На півдні продовжуються бойові дії в 22 осередках, у тому числі в Беєрі та Офакімі, звідки були повідомлення про заручників.

При цьому, наразі кількість заручників та вбитих солдатів не повідомляється.

Згідно з його словами, війська досягли всіх міст на кордоні із Сектором Газа та працюють над зачисткою кожного з них. До самого кордону перекидаються чотири дивізії, які приєднаються до 31-го батальйону.

Нагадаємо, сьогодні вранці по території Ізраїлю було завдано масованого ракетного удару з боку Сектору Гази. Крім того, повідомляється про проникнення членів ХАМАСу на територію країни. Армія оборони Ізраїлю оголосила про початок операції у відповідь на несподіваний напад бойовиків.

Згодом армія оборони Ізраїля заявила, що атакувала 17 військових об'єктів та 4 оперативні штаби бойовиків ХАМАС у Секторі Газа. Тим часом Міністерство оборони США заявило, що готове зробити все, щоб Ізраїль мав усе необхідне для захисту.

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог вважає, що терористи ХАМАС мають покровителів в Ірані. Він закликає міжнародне співтовариство висловити протест.

Як відомо, внаслідок сьогоднішньої атаки ХАМАС на південні та центральні райони Ізраїлю загинули щонайменше 100 людей і понад 900 зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: