Зеленський не вірить, що Трамп підтримає путіна у разі перемоги на виборах у США

Читать на русском
Експрезидент США Дональд Трамп не буде підтримувати російського диктатора володимира путіна у разі перемоги на виборах-2024. Таку думку висловив президент Володимир Зеленський.
Фото: Getty Images

Експрезидент США Дональд Трамп не підтримуватиме російського диктатора володимира путіна у разі перемоги на виборах-2024.

Таку думку висловив президент Володимир Зеленський у коментарі The Economist.

«Закінчу війну за 24 години»: що Дональд Трамп говорив про повномасштабне вторгнення рф в УкраїнуДональд Трамп завжди неоднозначно висловлювався про війну в Україні та відносини з росією. Що він говорив про повномасштабне вторгнення – на інфографіці.

Український лідер упевнений: путін помиляється, якщо вважає, що перемога Дональда Трампа на президентських виборах у США принесе йому підтримку.

«Це не те, що роблять сильні американці», - сказав Зеленський.

Він також очікує, що Джо Байден продовжуватиме допомагати Україні у разі свого переобрання. А ЄС, у свою чергу, не лише продовжить надавати допомогу, а й розпочне переговори щодо процесу вступу України до організації.

Нагадаємо, раніше ЗМІ припустили, що путін спробує затягнути війну до президентських виборів у США.

Трамп при цьому заявляв, що у разі перемоги збирається змусити президентів України та росії укласти мирну угоду. Крім того, він вимагатиме у Європи компенсації за зброю, відправлену Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: