Трамп прокоментував висування Байдена на другий термін

Читать на русском
Дональд Трамп назвав Джо Байдена, який балотуватиметься на другий термін, найгіршим президентом в історії США. І сказав, що він нібито привів світ на межу Третьої світової війни.
Фото: AP

Дональд Трамп прокоментував висування Джо Байдена на другий термін, назвавши його «найгіршим президентом в історії США».

Про це йдеться у заяві політика, повідомляє Fox News.

«Закінчу війну за 24 години»: що Дональд Трамп говорив про повномасштабне вторгнення рф в УкраїнуДональд Трамп завжди неоднозначно висловлювався про війну в Україні та відносини з росією. Що він говорив про повномасштабне вторгнення – на інфографіці.

«Ви можете взяти п'ятьох найгірших президентів в американській історії і скласти їх разом, і вони не завдадуть тієї шкоди, якої Джо Байден завдав нашій країні всього за кілька коротких років. Навіть не близько», – йдеться у заяві Трампа.

45-й президент США розкритикував свого суперника за економічну політику та інфляцію, рівень нелегальної міграції, виведення військ з Афганістану, а також назвав Байдена «найкорумпованішим президентом в американській історії».

Трамп також звинуватив Байдена в «приниженні Америки на світовій арені» і знову заявив, що при ньому повномасштабного вторгнення росії в Україну не відбулося б.

«Джо Байден привів нас на межу Третьої світової війни», – заявив колишній президент.

«З таким тяжким і невдалим президентством майже неймовірно, щоб Байден навіть подумав про переобрання», – додав він.

У заяві йдеться, що Трамп з нетерпінням чекає на зустріч з Байденом на етапі дебатів.

Нагадаємо, 25 квітня Джо Байден офіційно оголосив, що візьме участь у виборах президента США у 2024 році. Скільки термінів при владі були всі американські президенти – на інфографіці.

Сам Трамп також має намір знову стати президентом. При цьому 4 квітня суд у Нью-Йорку висунув йому звинувачення за 34 пунктами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: