У Кремлі заявили, що путіну ніхто не зможе скласти конкуренцію на виборах

Читать на русском
Путін ще офіційно не оголошував про участь у президентських виборах, але у Кремлі заявили, що йому ніхто не зможе скласти конкуренцію.
Фото: ТАРС

Володимир путін ще не оголошував про участь у президентських виборах-2024, але у Кремлі впевнені, що у разі висування ніхто не зможе скласти йому конкуренцію.

Про це в інтерв'ю російському РБК заявив прессекретар путіна Дмитро Пєсков.

У яких державах перші особи перебувають при владі понад 10 роківУ світі ще залишилися держави, де влада є практично незмінною. Лідери таких країн залишаються біля керма роками та десятиліттями. Детальніше – на інфографіці

«Президент ще не заявляв про те, що висуватиме свою кандидатуру. Якщо ми припустимо, що президент таки висуне свою кандидатуру, то очевидно, що реальну конкуренцію в нашій країні на нинішньому етапі президентові ніхто не може скласти», — вважає Пєсков.

Путін, за його словами, «користується абсолютною підтримкою населення».

Нагадаємо, вибори президента росії мають відбутися у березні 2024 року. На початку серпня Пєсков в інтерв'ю заявив, що путіна переоберуть із результатом понад 90% голосів. Пізніше він сказав, що журналіст The New York Times «неправильно інтерпретував його слова»: нібито малося на увазі, що рівень консолідації суспільства навколо президента безпрецедентний і якщо він висуватиметься, то буде переобраний із «величезною перевагою».

За інформацією ЗМІ, у Кремлі вже підібрали для путіна «конкурентів» на виборах. Одним із головних критеріїв їхнього відбору став вік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: