Вбити путіна чи дозволити йому «добити» рф: Буданов відповів, що вигідніше для України

Читать на русском
Керівник ГУР Кирило Буданов висловився про можливу ліквідацію путіна і те, що цьому заважає.
Фото: Forbes

У питанні можливої ліквідації російського диктатора володимира путіна потрібно враховувати всі фактори і наслідки такого кроку. У тому числі, продумати, що вигідніше для України – вбити його чи дозволити «добити» свою країну.

Про це в інтерв’ю розповів керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

У якому віці вмирали диктаториУ якому віці і від чого вмирали найвідоміші диктатори ХХ століття – на інфографіці Слово і діло.

На питання, чи є певні неписані домовленості, згідно з якими путіна прибрати не можна, чи хтось тримає «руки зв'язаними», Буданов відповів: «У цьому сенсі не руки мої хтось тримає зв'язаними, а мозок. Потрібно думати над усіма кроками, що буде. Що нам вигідніше: вбити його чи дозволити йому до кінця добити російську федерацію? Що буде, якщо спроба виявиться невдалою? Ну і які наслідки це за собою покличе. За сукупністю цих факторів відбувається те, що ви бачите зараз».

У цьому ж інтерв'ю Буданов розповів, що самі росіяни кілька разів готували «певні операції» з ліквідації президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше в українській розвідці повідомили, що склали умовний список російських топ-чиновників та військових, яких потрібно ліквідувати. Путін очолював список. Потім в ГУР пояснили, що путін справді «ціль №1», але не для ліквідації, а з точки зору затримання та доставки його для суду до Гааги.

На інфографіці «Слово і діло» – випадки зі світової історії, коли лідер країни помер або був убитий у розпал збройного конфлікту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: