У Кремлі заявили, що на наступних виборах путін набере понад 90% голосів

Читать на русском
Популярність путіна впала єдиний раз у вересні минулого року, коли у країні-агресора було оголошено часткову мобілізацію.
фото: РБК

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що володимира путіна переоберуть на президентських виборах наступного 2024 року з результатом понад 90% голосів.

Про це Пєсков заявив у коментарі виданню The New York Times.

Війна, а не СВО: як часто путін називає агресію проти України забороненим словомПутін із середини минулого року став частіше вживати слова війна чи конфлікт замість СВО, говорячи про вторгнення в Україну. Статистика по місяцях – на інфографіці.

«Наші президентські вибори – це не зовсім демократія, це дорога бюрократія. Путін буде переобраний наступного року, набравши понад 90% голосів», - заявив він.

При цьому видання, посилаючись на результати опитування «Левада-центру», зазначає, що популярність путіна впала єдиний раз у вересні минулого року, коли у країні-агресора було оголошено часткову мобілізацію.

Згідно зі словами директора «Левада-центру» Дениса Волкова, тоді падіння підтримки Путіна було найбільшим за 30 років опитувань – приблизно з 80% до 50%.

Відтоді рівень підтримки путіна повернувся приблизно до 80%, наскільки можна довіряти опитуванням у нинішніх умовах, пише видання.

Нагадаємо, російський диктатор володимир путін має намір продовжувати війну як мінімум до осені 2024 року. Він розраховує, що можлива поразка Джо Байдена на президентських виборах у США вплине на позицію Вашингтона щодо України.

Також на окупованих територіях росіяни змушують бюджетників вступати до партії путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: