У кремлі почали готуватися до переобрання путіна в 2024 році – росЗМІ

Читать на русском
У кремлі почали готуватися до президентських виборів, які мають відбутися у березні 2024 року. Звичайно, виходять із того, що путін візьме участь.
Фото: AP

У кремлі розпочали підготовку до президентських виборів за участю володимира путіна. Виходять із того, що вибори відбудуться у заплановані терміни – 17 березня 2024 року.

Про це пише російське видання «Комерсант».

Онкологія, Паркінсон чи шизофренія: чим за різними версіями може бути хворий путінЗа різними версіями, у володимира путіна діагностували рак – щитовидної залози або підшлункової – або хворобу Паркінсона. Є також думка, що російський диктатор має ознаки шизофренії.

Представники адміністрації путіна, як пише видання, нещодавно проводили відповідні консультації з експертами. Поки що чітких контурів «ідеологічної складової» немає, хоча передбачається, що кампанія ґрунтуватиметься на темі «єдності».

Окремо в адміністрації путіна зібралися працювати з окупованими територіями України. Також відзначають появу нової соціальної групи у росії – тих, хто брав участь у війні проти України.

Попередні президентські вибори-2018 були призначені 17 грудня 2017 року, а путін, нагадує видання, анонсував свою участь у них 6 грудня.

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов вважає, що володимир путін хворий на рак і незабаром може померти.

Раніше ексглава МІ-6 сер Річард Дірлав прогнозував, що російський президент уже в 2023 році піде з влади через стан здоров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: