Розвідка веде підривну діяльність щодо псевдовиборів в окупації – Скібіцький

Читать на русском
Українські розвідники забезпечують діяльність партизанського руху в російській окупації та ведуть підривну діяльність щодо фейкових виборів.
Заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим СкібіцькийФото: GettyImages

Представники Головного управління розвідки Міноборони України проводять на тимчасово захоплених російськими окупантами територіях України постійну роботу. Йдеться, зокрема, про партизанський рух та підривну діяльність щодо незаконних «виборів» інтервентів.

Про це розповів заступник начальника ГУР МОУ Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону «Єдині новини».

За словами представника військової розвідки, служба стежить за тим, що відбувається на тимчасово захопленій росіянами території України.

«ГУР має чітке розуміння щодо забезпечення та організації зв’язку, підготовки та координації підривних дій на окупованих територіях», – зазначив Скібіцький.

Заступник начальника ГУР звернув увагу й на те, що у військової розвідки є досвід роботи з незаконними «виборами», які влаштовує рф ще з 2015 року.

«Сьогодні почалися ці псевдовибори… окупанти та їх посібники продумали багато чого, але вони не врахували, що українське населення чинить спротив», – наголосив Скібіцький.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов назвав головну мету псевдовиборів росії на окупованих територіях.

Повідомлялося, що росія посилила поліцейський режим напередодні виборів в окупації.

У серпні Рада закликала світ не визнавати «вибори» на окупованих теренах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: