Розвідка склала список стратегічних об'єктів росії, які підлягають знищенню – Скібіцький

Читать на русском
Головне управління розвідки Міноборони України склало перелік стратегічних об'єктів росії, які необхідно знищити. Про це повідомив представник ГУР Вадим Скібіцький.
Фото: galinfo.com.ua

Головне управління розвідки Міноборони України склало перелік стратегічних об'єктів росії, які необхідно знищити.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ГУР Вадим Скібіцький.

Аеропорти, елітні райони і навіть Кремль: які об'єкти в Москві зазнали атак дронівРосійську столицю з початку року понад десять разів атакували невідомі безпілотники. Під удар потрапляли аеропорти, елітні райони, Москва-Сіті та навіть Кремль.

За його словами, всі цілі вже давно визначені та пронумеровані.

«Ми працюємо методично, визначаємо найбільш критичні цілі та найбільш критичні об'єкти для самої росії. Це військові об'єкти, об'єкти оборонно-військового комплексу. Тому цілей у нас багато. Вони всі пронумеровані, визначені за ієрархією, визначено їхнє значення, і ми цілеспрямовано знищуємо їх для того, щоб знизити потенціал росії», – заявив Скібіцький.

Він зазначив, що Україна використовує всі доступні засоби для ураження цих об'єктів.

«Це і безпілотники, і ракетні системи, і агентурні одиниці, які діють у тому числі на території росії, а також використовують методики НАТО», - сказав представник військової розвідки.

Нагадаємо, нещодавно глава ГУР Кирило Буданов заявив, що розвідка через супутник може стежити за російською армією у Криму. Є невеликі проблеми зі швидкістю отримання інформації, але загалом українські розвідники мають картинку того, що відбувається.

У ГУР також розповіли про нові фейки про Україну, затверджені у Кремлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: