Данілов назвав головну мету псевдовиборів рф на окупованих територіях

Читать на русском
Росія фейковими виборами хоче включити українські території в правове поле рф та посилити мобілізацію.
president.gov.ua

Головною метою так званих виборів, які зараз проводяться на територіях, тимчасово захоплених росіянами, є налагодження насильницької мобілізації.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на своїй сторінці у Twitter.

Рада закликала світ не визнавати «вибори» на окупованих територіяхВР прийняла звернення до міжнародної спільноти щодо фейкових виборів на тимчасово окупованих територіях України.

«Одне з основних завдань, яке вирішує російська влада проведенням так званого «единого дня голосования», – це введення тимчасово окупованих територій до правового поля рф з метою розбудови мобілізаційної інфраструктури, примушення до прийняття російського громадянства і підготовка «нових громадян рф» до насильницького призову до росармії», – написав він.

За його словами, на ТОТ триватиме діяльність руху опору, виїзд з окупованих територій, знищення окупаційних адміністративних центрів і колаборантів і, найголовніше, звільнення української землі Силами оборони України

Нагадаємо, росія призначила на 10 вересня так звані вибори на захоплених територіях України – частинах Херсонської та Запорізької областей, а також у «ДНР» та «ЛНР».

Ще 31 серпня росіяни почали проводити «дострокове голосування» на окупованих територіях.

При цьому окупанти агітують місцеве населення віддавати дітей до шкіл, де навчають за програмою рф, а також брати участь у виборах та голосуванні за кандидатів від партії «Єдина росія».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: