У Офісі генпрокурора заявили про зникнення броньованого Mercedes Медведчука

Читать на русском
Броньований Mercedes-Benz S500 4 Matic підозрюваного у держзраді Віктора Медведчука оголосили у розшук.
Колаж: Слово і діло

Броньований автомобіль Mercedes-Benz S500 4 Matic, який належить обвинуваченому у державній зраді екснардепу Віктору Медведчуку, оголосили у розшук.

Про це йдеться у відповіді Офісу генпрокурора на запит «Радіо Свобода».

«Ухвалою слідчого судді Личаківського районного суду Львова накладено арешт на майно підозрюваного М., у тому числі на автомобіль марки MERCEDES-BENZ S500 4 MATIC 2014 року випуску, держномер АА1937ОІ, про що внесено відповідні відомості до Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

Вказаний автомобіль оголошено у розшук відповідно до постанови слідчого. На теперішній час його місце перебування невідоме», – ідеться у відповіді «Схемам».

Із запитанням про автомобіль колишнього нардепа журналісти звернулися також до ДБР, слідчі якого проводили досудове розслідування у справі Медведчука. У відомстві відмовилися повідомляти будь-яку інформацію, пославшись на таємницю досудового розслідування.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2022 року Україна повернула з російського полону 215 захисників. В рамках обміну полоненими Віктора Медведчука передали росії.

Після обміну Зеленський позбавив Медведчука громадянства. Також його позбавили статусу адвоката і виключили з Національної академії правових наук.

Активи Медведчука та його дружини Оксани Марченко в Україні заарештовані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: