Суд готується розглянути апеляцію на арешт Коломойського

Читать на русском
Київський апеляційний суд призначив розгляд апеляції захисту бізнесмена Ігоря Коломойського на його арешт.
фото Суспільне

Київський апеляційний суд призначив розгляд апеляції захисту бізнесмена Ігоря Коломойського на рішення Шевченківського райсуду столиці, який відправив його під арешт з можливістю внесення застави.

Про це повідомив його адвокат Олександр Лисак, повідомляє Укрінформ.

Від співпраці до війни: як змінювалася риторика Зеленського щодо олігархівРиторика Володимира Зеленського щодо олігархів пройшла еволюцію: від примусу до співпраці – до намірів або повернути їхній бізнес у правове поле, або знищити.

Засідання суду призначено на 6 вересня.

«У середу об 11:20 Київський апеляційний суд розгляне нашу скаргу на обрання Ігорю Коломойському запобіжного заходу», – сказав він.

За словами адвоката, Коломойський не має наміру вносити заставу у розмірі понад 509 млн грн до рішення апеляції. Зараз він перебуває під вартою.

Нагадаємо, 2 вересня Шевченківський районний суд Києва обрав Коломойському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 31 жовтня з альтернативою у вигляді внесення застави у розмірі 509 млн 960 тис. грн.

Бізнесмену повідомили про підозру за двома статтями ККУ: ст. 190 (шахрайство); ст. 209 (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: