Росіяни закрили партійні штаби в окупованій Новій Каховці – ЦНС

Читать на русском
Окупанти закрили офіси партійних осередків у Новій Каховці після нещодавнього вибуху у штабі партії Єдина росія. Про це йдеться у повідомленні Центру нацспротиву.
Фото: Shutterstock

Окупанти закрили офіси партійних осередків у Новій Каховці після нещодавнього вибуху у штабі партії «Єдина росія».

Про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Данілов назвав головну мету псевдовиборів рф на окупованих територіяхРосія фейковими виборами хоче включити українські території в правове поле рф та посилити мобілізацію.

Там наголосили, що вдалі дії українського підпілля не залишилися непоміченими окупантами, які тепер бояться проводити у місті свої псевдовибори.

Місцеві жителі із самого початку саботували «процес виборів», тому рашистам довелося завозити до Нової Каховки «гастролерів» з росії, які до останнього імітували діяльність партійних штабів.

«Однак ризикувати життям окупаційні посіпаки не хочуть і бояться. Отже, частина з них виїхала до Генічеська та Скадовська, а самі офіси закрилися і не функціонують офлайн», – уточнили в ЦНС.

Нагадаємо, росія призначила так звані вибори на захоплених територіях України на 10 вересня. Верховна Рада вже закликала світ не визнавати цього псевдоголосування.

Раніше в ЦНС розповіли, що росіяни створили в окупації школи з фальсифікації виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: