Росіяни створили в окупації школи з фальсифікації виборів – спротив

Читать на русском
Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях Херсонської області школи молодого виборця.
Фото: dw.com

Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях Херсонщини «школи молодого виборця».

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відомо, що на окупованій Херсонщині росіяни створили «школи молодого виборця», які мають підготувати старшокласників до так званих виборів президента рф. Зокрема, там колаборанти з фейкових виборчих комісій будуть навчати підлітків фальсифікації виборчого процесу.

«По факту завданням шкіл є підготовка «спостерігачів» на псевдовиборах у диктаторській країні», – відзначають у повідомленні.

Навчання почнуть у вересні й триватимуть до березня 2024 року. Відповідатиме за процес буде щойно створена «громадська палата», яка складається з кількох колаборантів.

«У рф не існує поняття як вибори, адже фактично вся влада сконцентрована в руках правлячого режиму, який вирішує хто допускається до участі у виборах й хто ні. Підрахунок голосів при такій системі вже не відіграє ніякої ролі», – наголошує Центр.

Напередодні стало відомо, що російські загарбники звозять до тимчасово окупованої території Запорізької області «гастролерів» з різних регіонів рф. Таким чином вони створюватимуть картинку під час проведення фейкових виборів.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях чотирьох областей України, рф поспіхом доукомплектовує поліційні підрозділи через підготовку до «виборів»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: