Стрілянина у Дніпрі: свідків просять допомогти у розслідуванні

Читать на русском
Чим більше буде матеріалів, тим більше у слідчих буде можливостей проаналізувати цю трагедію.
Фото: Informator

ДБР збирає будь-які матеріали для розслідування смертельної стрілянини у Дніпрі 29 серпня. Слідчі просять випадкових свідків надати інформацію щодо цього інциденту.

Про це повідомила радник із комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян в ефірі телемарафону у п'ятницю, 1 вересня.

Резонансне вбивство у Дніпрі: суд обрав патрульному запобіжний західСуд у Дніпрі обрав запобіжний захід патрульному поліцейському, якого підозрюють у вбивстві чоловіка під час зупинки автомобіля.

За її словами, зараз слідство працює над тим, щоб зібрати максимальну доказову базу, проаналізувати всі матеріали та встановити, що було першопричиною, зокрема, і хто має відповідати.

«Я хотіла б звернутися до громадян, які, можливо, випадково стали свідками інциденту. Якщо у вас є фото чи відео матеріали щодо факту цієї події, ми просимо вас зателефонувати», – сказала Сап'ян.

Зателефонувати можна за номером: 0800 350 352.

Сап'ян зауважила, що чим більше буде матеріалів, тим більше у слідчих буде можливостей проаналізувати, що сталося насправді.

Також прессекретар ДБР повідомила, що патрульна, яку побив чоловік у Дніпрі, досі перебуває у лікарні під наглядом лікарів та правоохоронців. Її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, смертельний інцидент за участю патрульних стався у Дніпрі 29 серпня. За версією слідства, співробітник поліції застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху.

Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень. 31 серпня поліцейському суд обрав запобіжний захід. Поліція показала відео із бодікамер патрульних.

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом зазіхання на життя патрульних поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: