Резонансне вбивство у Дніпрі: суд обрав патрульному запобіжний захід

Читать на русском
Суд у Дніпрі обрав запобіжний захід патрульному поліцейському, якого підозрюють у вбивстві чоловіка під час зупинки автомобіля.
Фото: Радіо Свобода

Суд у Дніпрі обрав запобіжний захід патрульному поліцейському, якого підозрюють у вбивстві чоловіка під час зупинки автомобіля.

Про це повідомляє Суспільне.

Стрілянина у Дніпрі: у мережі з'явилося відео нападу на патрульнуНа записі видно, що жінка напала на патрульну і тримала її зі спини, доки інший пасажир бив її напарника.

Суд відправив патрульного під цілодобовий домашній арешт, хоча прокуратура клопотала про арешт на 60 днів без права на заставу.

При цьому адвокати вважали підозру щодо умисного вбивства необґрунтованою та просили про особисте зобов'язання, домашній арешт чи звільнення під заставу.

Сам підозрюваний через стан здоров'я не прибув до зали суду, але брав участь у засіданні онлайн. Своєї провини він не визнав.

Нагадаємо, смертельний інцидент за участю патрульних стався у Дніпрі 29 серпня. За версією слідства, співробітник поліції застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху.

Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень. 30 серпня поліція показала відео із бодікамер патрульних.

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом зазіхання на життя патрульних поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: