Стрілянина у Дніпрі: відкрито справу через посягання на життя патрульних

Читать на русском
У Дніпрі відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських.
Фото: telegraf.com.ua

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції.

Стрілянина у Дніпрі: у ДБР поки що не можуть підтвердити наявність алкоголю в крові вбитогоУ ДБР поки що не можуть підтвердити наявність алкоголю у крові чоловіка, смертельного пораненого патрульним у Дніпрі. Результати експертизи ще не готові.

«Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі ГУНП в Дніпропетровській області внесли за ст. 348 Кримінального кодексу України. Обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом», – сказано у повідомленні.

У відомстві нагадали, що за посягання на життя працівника поліції передбачене покарання – від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, гучний інцидент у Дніпрі стався 29 серпня. Співробітник поліції застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху.

Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень.

30 серпня поліція показала відео з бодікамер патрульних. ЗМІ писали про те, що у крові застреленого у Дніпрі чоловіка виявили алкоголь. Але ДБР поки що не може підтвердити цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: