Стрілянина у Дніпрі: у ДБР поки що не можуть підтвердити наявність алкоголю в крові вбитого

Читать на русском
У ДБР поки що не можуть підтвердити наявність алкоголю у крові чоловіка, смертельного пораненого патрульним у Дніпрі. Результати експертизи ще не готові.
Фото: Informator

У Державному бюро розслідувань поки що не можуть підтвердити наявність алкоголю в крові чоловіка, застреленого поліцейським у Дніпрі. Результати експертизи ще не готові.

Про це в ефірі телемарафону сказала радниця із комунікації ДБР Тетяна Сап'ян.

Учора ЗМІ повідомили, що в крові загиблого було виявлено 2,48 проміле, а в сечі – 2,78 проміле. Це приблизно одна пляшка горілки.

«Коли ДБР заявило, що займатиметься розслідуванням, ми вказували на підозру, що вбитий громадянин перебував у стані алкогольного сп'яніння, коли стався цей інцидент із поліцейськими. Але зараз я не можу підтвердити, що ті результати, які оприлюднені в інтернеті, вони є достовірними – мені відомо, що вони ще не готові», – сказала Сап'ян і додала, що як тільки результати аналізів на наявність алкоголю будуть готові, про них повідомлять.

Сап'ян також припустила, що жінка, яка перебувала в автомобілі, проходитиме у справі як свідок та учасник. Але нею займатиметься Національна поліція.

Нагадаємо, інцидент у Дніпрі стався 29 серпня: поліцейський застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху. Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень.

Учора поліція показала відео із бодікамер патрульних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: