У крові застреленого в Дніпрі чоловіка виявили алкоголь – ЗМІ

Читать на русском
Правоохоронці виявили алкоголь у крові чоловіка, якого було застрелено внаслідок інциденту за участю патрульних поліцейських у Дніпрі.
Фото: Informator

Правоохоронці виявили алкоголь у крові чоловіка, якого було застрелено внаслідок інциденту за участю патрульних поліцейських у Дніпрі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у силових структурах.

Стрілянина у Дніпрі: поліція показала відео з бодікамер патрульнихПресслужба Патрульної поліції України показала фрагменти відеозаписів із нагрудних камер поліцейських, які причетні до ситуації зі стріляниною у Дніпрі.

За даними журналістів, після інциденту правоохоронці провели експертизу тіла. У крові загиблого було виявлено 2,48 проміле, а в сечі – 2,78 проміле.

Зазначається, що такий показник відповідає приблизно одній випитій пляшці горілки.

При цьому в Україні допустимий вміст алкоголю встановлений на рівні 0,2 проміле. Ця норма закріплена Наказом МВС та МОЗ від 2015 року.

Нагадаємо, інцидент стався 29 серпня. За версією слідства, правоохоронці намагалися зупинити елітний автомобіль у центрі Дніпра, водій якого ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху.

Після зупинки автомобіля чоловік поводився агресивно. Працівнику поліції довелося застосувати табельну зброю. Від отриманих вогнепальних поранень чоловік помер. Раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали патрульного у рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: