«Це брехня і неможливо»: Орбан знову заявив, що Україна не зможе перемогти рф

Читать на русском
Віктор Орбан вважає брехнею думку про те, що Україна зможе перемогти у війні проти росії. Він заявив, що українські солдати закінчаться швидше за російських.
Фото: CapX

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає «брехнею» той факт, що Україна може перемогти у війні проти росії.

Він сказав про це в інтерв'ю скандальному колишньому ведучому Fox News Такеру Карлсону.

Орбан заявив, що не вважає путіна воєнним злочинцем, а Україну суверенною державоюПрем'єр Угорщини заявив, що Україна нібито перестала бути суверенною країною, оскільки воює виключно завдяки підтримці Заходу. Він також не вважає путіна воєнним злочинцем.

«Це брехня. Це не лише непорозуміння, це брехня і неможливо. Будь-хто, хто займається політикою та розуміє логіку, цифри та дані, знає, що про це не може бути й мови», – заявив Орбан.

Він при цьому зазначив, що «глибоко симпатизує» Україні, але перемога, на його думку, не можлива, оскільки «українські солдати закінчаться швидше за російських».

«Ми маємо зрозуміти, що ми не можемо перемогти їх (росіян – ред.) своїм мисленням. Вони не вбиватимуть свого лідера. Вони ніколи не здадуться. Вони збережуть країну разом та захистять її», – сказав угорський політик. Він додав, що чим більше грошей та зброї західні країни направлять Україні, тим більше озброєння вироблятиме росія.

«Ми не можемо допустити, щоб довгий кордон між росією та Україною став кордоном НАТО. Це означало б негайну війну, небезпеку для всіх нас, навіть для Вашингтона», – також вважає він.

За словами Орбана, з росією необхідно домовитися про нову безпекову архітектуру, яка забезпечить безпеку та суверенітет України, але не членство в НАТО. А ключ до миру, як і раніше вважає прем'єр-міністр, у руках Америки.

Нагадаємо, Віктор Орбан регулярно робить скандальні заяви про війну росії проти України. Нещодавно він сказав, що Захід підняв цей конфлікт на світовий рівень і «боротиметься до останнього українського солдата».

Також він стверджував, що Україна «втратила суверенітет, бо майже все отримує від Заходу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: