Звільнених військкомів замінять швидко, списки вже складено – Веніславський

Читать на русском
В Україні вже підготовлено списки людей, які замінять на посаді звільнених обласних військкомів.
Фото 24 каналу

Вже підготовлено списки людей, які замінять звільнених обласних військкомів. Це будуть військові, котрі з досвіду знають, що таке війна.

Про це повідомив народний депутат, член комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський в ефірі телемарафону 11 серпня.

Перевірки ТЦК: Зеленський розпорядився звільнити всіх обласних військкомівПрезидент України Володимир Зеленський провів засідання РНБО за наслідками перевірки роботи ТЦК.

З його слів, звільнення проведуть дуже швидко.

«Після того, як президент виступив із такою ініціативою ще кілька місяців тому, про оновлення цього кадрового складу за рахунок тих військових, які в окопах довели, що вони розуміють, що таке війна, честь та гідність... Таких людей достатньо. І списки людей, які можуть замінити представників тих територіальних центрів, які дискредитували себе, точно є», – заявив Веніславський.

Нагадаємо, 11 серпня президент України Володимир Зеленський провів засідання РНБО за підсумками перевірок військкоматів. Він оголосив про рішення звільнити всіх обласних військкомів. Цим займеться головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Перед призначенням нові керівники ТЦК пройдуть перевірку СБУ.

Раніше у ДБР розповідали про попередні результати перевірок військкоматів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: