«Один із найкращих командирів»: Залужний розповів, кого призначив головою скандального Одеського ТЦК

Читать на русском
Керуватиме Одеським ТЦК полковник Олександр Охріменко. Попереднього воєнкома звільнили через скандал із нерухомістю в Іспанії.
Фото: Telegram/Валерій Залужний

Начальником Одеського обласного територіального центру комплектування призначено полковника Олександра Охріменка, який був командиром 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у своєму Telegram.

У Міноборони розповіли, як відбуватиметься перевірка способу життя військкомівПредставники ЗСУ та правоохоронці мають намір перевірити спосіб життя всіх голів терцентрів комплектування та соціальної підтримки. Про це заявив заступник міністра оборони Олександр Павлюк.

«На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. Полковника Олександра Охріменка, який донині був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Олександр – бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині», – розповів Залужний.

Нагадаємо, з журналістського розслідування стало відомо, що сім'я вже колишнього одеського воєнкома Євгена Борисова володіє нерухомістю в Іспанії, вартість якої оцінюється в кілька мільйонів доларів і яка була куплена вже під час повномасштабної війни. Президент Володимир Зеленський доручив Залужному звільнити чиновника, що і було зроблено наприкінці червня.

Наразі правоохоронці перевіряють Борисова на можливе незаконне збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень.

Окрім того, в Україні перевірять спосіб життя всіх керівників ТЦК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: