Військкома з Одесчини відправили на фронт після скандалу через збагачення

Читать на русском
Військкома з міста Южне Одеської області Єгора Смирнова звинуватили у зароблянні мільйонів під час війни.
скрін з відео

Військкома з міста Южне Одеської області Єгора Смирнова звинуватили у зароблянні мільйонів під час війни. Правоохоронці розпочали перевірку військовослужбовця. У результаті військкома відправили на фронт.

Про це повідомив Одеський обласний ТЦК та СП у Facebook.

Суд заарештував колишнього одеського військкома Борисова із правом внесення заставиСуд призначив Борисову утримання під вартою до 22 вересня із можливістю внесення застави у розмірі 150 млн грн.

«Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що «депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й «пригрів» у ТЦК двох своїх соратників», – йдеться у повідомленні.

Військові зазначили, що командування «однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні угоди військовою службою».

В результаті Смирнова та двох військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування перевели до однієї з бригад, що «виконує завдання на передньому рубежі».

Також слідчі ДБР порушили кримінальну справу та розслідують факти можливого незаконного збагачення Смирнова.

Нагадаємо, після гучного скандалу з одеським військкомом Євгеном Борисовим в Україні розпочалися масштабні перевірки ТЦК та СП. Так, суд обрав запобіжний захід військовому у Рівненській області, підозрюваному у побитті підлеглого. Також повідомлялося, що офіцера військкомату на Хмельниччині усунули від служби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: