Офіцера військкомату на Хмельниччині відсторонили від служби: названо причину

Читать на русском
На Хмельниччині повідомили про підозру офіцеру військкомату, який за гроші обіцяв вплинути на рішення ВЛК.
Офіс генпрокурора

На Хмельниччині повідомили про підозру офіцеру військкомату, який за гроші обіцяв вплинути на рішення ВЛК.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

У Міноборони анонсували масштабні перестановки серед керівного складу військкоматівМіністерство оборони має намір до кінця року замінити третину керівників військкоматів на ветеранів з бойовим досвідом. Такими планами поділився заступник голови Міноборони Олександр Павлюк.

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру посадовцю обласного ТЦК.

«За даними слідства, офіцер обіцяв здійснити вплив на членів військово-лікарської комісії під час прийняття ними рішення про непридатність військовозобов’язаного до служби. Така послуга коштувала 2000 доларів», – йдеться у повідомленні.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід, його усунено з посади. Встановлюється причетність інших до скоєного правопорушення.

Нагадаємо, в Україні продовжуються масштабні перевірки військкоматів. Військовому на Закарпатті оголошено підозру за те, що він змушував підлеглих будувати йому будинок. Також у головного військкома на Дніпропетровщині провели обшуки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: