У Чорному морі рф вдвічі збільшила кількість ракетоносіїв «Калібрів» – ОК «Південь»

Читать на русском
Ворог провів ротацію ракетоносіїв в Чорному морі: підводний замінив на надводний, збільшивши кількість Калібрів удвічі.
Фото: росЗМІ

Станом на вечір суботи, 5 серпня, російські окупаційні війська провели ротацію ракетоносіїв у Чорному морі та вдвічі збільшили кількість готових до пуску крилатих ракет типу «Калібр».

Про це оперативне командування «Південь» повідомило у Фейсбуці.

Росіяни атакували Україну «Кинджалами»: у Хмельницькій та Житомирській областях лунають вибухиЗафіксовані пуски Кинжалів з району російського Тамбова. В Україні оголошена масштабна повітряна тривога.

«Ворог провів ротацію ракетоносіїв в Чорному морі: підводний замінив на надводний, збільшивши кількість «Калібрів» удвічі», – зазначили в командуванні.

За даними ОК «Південь», саме ці ракети з Чорного моря були випущені по території України сьогодні увечері. Через це по всій території України було оголошено повітряну тривогу.

Зазначиио, що вчора, 4 серпня, корабельне угруповання рф у Чорному морі налічувало 15 одиниць.

Нагадаємо, що Україна оголосила про воєнну загрозу в портах рф у Чорному морі.

Також у ніч проти 4 серпня під час атаки на морську базу Новоросійська було підбито російський десантний корабель «Оленегорский горняк». Це була спецоперація СБУ та ВМС.

А в ніч на 5 серпня Україна провела нову спецоперацію у Чорному морі із застосуванням надводного дрону. Українські військові підірвали великий нафтовий танкер росії SIG, який перевозив пальне для армії рф.

Окрім цього, російські окупанти заявили про нібито знищення надводного безпілотника у Севастополі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: