Лукашенко прилетів до російського Санкт-Петербургу для зустрічі з путіним

Читать на русском
Зустріч Лукашенка з путіним відбудеться завтра, 23 липня. Про неї Лукашенко повідомив під час спілкування з журналістами іноземних та білоруських медіа.
Фото: Пул Первого

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у суботу, 22 липень, вирушив до росії з робочим візитом, в рамках якого зустрінеться з російським диктатором володимиром путіним.

Про це повідомляється у Телеграм-каналі Пул Первого.

Депортація українських дітей: що відомо про роль БілорусіРежим білоруського диктатора Олександра Лукашенка причетний до депортації дітей із окупованих територій України. Зібрали все, що відомо.

Як зазначається, зустріч Лукашенка з путіним відбудеться завтра, 23 липня. Про неї Лукашенко повідомив під час спілкування з журналістами іноземних та білоруських медіа.

«Ми найближчим часом домовилися зустрітися», – заявив керівник Білорусі.

Повідомляється, що серед головних тем зустрічі будуть обговорені питання безпеки, міжнародний порядок денний, економічні відносин, реалізація союзних програм, спільне протистояння «незаконному санкційному тиску» та інші.

Пізніше у телеграм-каналі також з’явилося відео із початку робочого візиту Лукашенка до росії.

Нагадаємо, путін заявив, що Польща нібито хоче захопити частину територій України та Білорусі. Він також погрожував Польщі, сказавши, що її західні території – подарунок Сталіна.

Також відомо, що путін не приїде на саміт БРІКС у ПАР через ризик арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: