Армія Білорусі розпочинає спільні навчання з «вагнерівцями»

Читать на русском
Міністерство оборони Білорусі оголосило про спільні навчання своїх спецназівців та найманців ПВК Вагнер на полігоні поруч із Польщею.
Фото: росЗМІ

Міністерство оборони Білорусі оголосило про проведення спільних навчань підрозділів спецназу із найманцями російської ПВК «Вагнер».

Про це відомство повідомило у Telegram.

«Збройні Сили Білорусі продовжують спільні тренування з бійцями ПВК «Вагнер». Протягом тижня підрозділи сил спеціальних операцій спільно із представниками компанії відпрацюють навчально-бойові завдання на полігоні «Брестський», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як заявив Олександр Лукашенко, найманці Євгена Пригожина допоможуть покращити боєздатність білоруської армії.

У липні бойовики ПВК «Вагнер» прибули до Білорусі та розгорнули польовий табір на території колишньої військової бази неподалік міста Осиповичі. Це зафіксовано на супутникових знімках.

Крім того, за даними моніторингової групи, вчора до Білорусі прибула вже дев'ята колона бійців ПВК.

Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин уперше після бунту в росії виступив перед своїми бойовиками. Він заявив, що «вагнерівці» допоможуть перетворити білоруську армію на «другу армію світу», а якщо буде потрібно, то і «заступляться» за режим Лукашенка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: