Лукашенко розповів, чим можуть допомогти його режиму бойовики ПВК «Вагнер»

Читать на русском
Самопроголошений президент Білорусі заявив, що вагнерівці, які приїжджають до країни, можуть принести чимало користі його режиму. Зокрема, Лукашенко сподівається, що бойовики допоможуть покращити боєздатність білоруської армії.
Фото: AP

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що «вагнерівці», які приїжджають до країни, можуть принести чимало користі його режиму.

Заяву Лукашенка цитує пропандастський портал БЕЛТА.

Білорусь може стати пасткою для «вагнерівців» – ISWЯкщо Москва буде тиснути на Олександра Лукашенка, то Білорусь не зможе надати бойовикам ПВК Вагнера надійний притулок.

За словами диктатора, бойовики Євгена Пригожина допоможуть покращити боєздатність білоруської армії.

«Якщо їхні командири приїдуть до нас та допоможуть нам... Досвід. Розкажуть нам, що зараз важливо. Ось мені путін останній раз сказав: контрбатарейна боротьба, без цього неможливо. Безпілотники. Вони через це пройшли. Вони розкажуть про зброю: яка добре працювала, яка ні. І тактика, і озброєння, і як наступати, як оборонятися. Це безцінно. Ось це нам від «вагнерівців» треба взяти», – заявив Лукашенко.

Він також додав, що білоруси не повинні боятися приїзду до країни найманців із «Вагнера».

«Боятися їх нічого. Ми ж вухо гостро тримаємо», – резюмував диктатор.

Нагадаємо, літак ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина сьогодні вранці, 27 червня, здійснив посадку на військовому аеродромі Мачуліщі під Мінськом.

Раніше Лукашенко розповів, як у Білорусі відреагували на бунт Пригожина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: