Ексдиректор військового лісгоспу відбуває покарання в Житомирі

Читать на русском
Засуджений колишній керівник державного військового лісгоспу відбуває покарання у виправній колонії в Житомирі.

Колишній керівник державного підприємства «Ржищівський військовий лісгосп» Олександр Левківський відбуває покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років у державній установі «Житомирська виправна колонія №4».

Про це йдеться в рішенні Вищого антикорупційного суду від 3 липня, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, спочатку ВАКС приговорив Левківського до 4 років позбавлення волі, а його пособника Юрія Марисика – до 3 років. За версією слідства, Левківський, перебуваючи на посаді тимчасового виконувача обов'язків директора ДП «Ржищівський військовий лісгосп», за попередньою змовою з Юрієм Марисиком, пообіцяв за одержання неправомірної вигоди здійснити вплив на ухвалення позитивного рішення щодо надання листа-погодження на виділення земельної ділянки особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Прокурор САП не погодився з таким рішенням і подав апеляційну скаргу. За її результатами, апеляційна палата ВАКС збільшила покарання для обох обвинувачених: Левківському призначили 6 років позбавлення волі, а Марисику – 5 років. Марисика оголосили в розшук, а Левківського взяли під варту.

Саме Левківський намагався переглянути вирок за нововиявленими обставинами, але ВАКС йому відмовив. Тому засуджений спробував отримати роз'яснення цього рішення. Під час розгляду цієї заяви Левківський подав клопотання про відеоконференцію з Житомирської виправної колонії, де він відбуває покарання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: