Медведєв вкотре пригрозив ударом по трьох українських АЕС та Європі

Читать на русском
Він пригрозив Європі та українським АЕС, якщо підтвердиться нібито спроба ЗСУ атакувати ракетами Смоленську АЕС у росії.
фото: росЗМІ

Заступник голови Радбезу країни-агресора Дмитро Медведєв погрожує завдати ударів по трьох українських АЕС і по ядерних об'єктах у Східній Європі, на тлі нібито спроби ЗСУ атакувати «натовськими ракетами» Смоленську АЕС у росії.

Про це Медведєв повідомляє на сторінці у Telegram.

Скільки разів на місяць Медведєв погрожує ядерною зброєю – дослідженняСкільки разів на місяць Дмитро Медведєв погрожує ядерною зброєю – на інфографіці. Пік погроз припав на березень цього року – 10 разів.

«Якщо підтвердиться спроба атаки натовськими ракетами Смоленської (Десногорської) АЕС, необхідно розглядати сценарій одночасного російського удару по Південно-Українській АЕС, Рівненській АЕС і Хмельницькій АЕС, а також по ядерних об'єктах у Східній Європі. Тут уже нема чого соромитися», - наголосив Медведєв.

Як відомо, про нібито спробу ЗСУ атакувати ракетами Смоленську АЕС повідомив у неділю ввечері російський пропагандистський телеграм-канал Mash. Офіційної інформації з цього приводу немає.

Згідно з даними Mash, Україна нібито намагалася атакувати ракетами Десногорську атомну станцію в Смоленській області та військовий аеродром у Калузькій області.

При цьому, пропагандистський канал припускає, що АЕС намагалися атакувати британськими ракетами Storm Shadow – нібито на це вказують уламки.

«Обидва снаряди збила російська ППО – в небі над селищем Битош Брянської області близько 14:00. Перша впала в поле, друга – на територію пилорами», - стверджує росЗМІ.

Нагадаємо, з інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, як змінювався розмір ядерного арсеналу росії та інших країн.

Крім того, ми писали, хто з російських політиків та яким країнам погрожував ядерною зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: