Медведєв погрожує «ядерним апокаліпсисом» у відповідь на постачання F-16 Україні

Читать на русском
Медведєв каже, що постачання Україні зброї робить більш вірогідним сценарій ядерного апокаліпсису.
Reuters

Колишній президент росії Дмитро Медведєв, коментуючи майбутні постачання Україні винищувачів F-16, знову заявив про зростання сценарію «ядерного апокаліпсису».

Політика цитує «РИА Новости».

«У радіоактивний попіл»: проти кого росія погрожувала застосувати ядерну зброюХто з російських політиків та яким країнам погрожував ядерною зброєю – на інфографіці. Найбільше погроз озвучує Медведєв.

«Усі дії, спрямовані на зміцнення військової складової київського режиму, зрештою ведуть лише до одного – збільшення кількості жертв і затягування військового конфлікту. Тому чим більше зброї постачатиметься, тим у більшій небезпеці буде світ, і чим більш руйнівною є ця зброя, тим вірогіднішим стає сценарій того, що прийнято називати ядерним апокаліпсисом», – заявив Медведєв.

Він також прокоментував події у Бєлгородській області, звинувативши в них Україну та «спонсорів за океаном». «Щодо цих відморозків – я інакше їх і назвати не можу – то можна по-різному характеризувати їх. Питання лише у тому, що з ними робити. Їх треба просто як щурів знищувати і навіть у полон не брати», – сказав він.

Нагадаємо, після атаки безпілотників на Кремль Медведєв заявив, що російське керівництво має вдатися до «фізичного усунення Володимира Зеленського».

У відповідь міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба порадив йому пити менше горілки.

Раніше Медведєв говорив, що «сучасний світ хворий» і знаходиться на порозі нової світової війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: