Обличчя «великої російської культури»: Медведєв закликав росіян завантажувати піратські фільми

Читать на русском
Медведєв закликав росіян завантажувати і поширювати піратські копії фільмів, які їм недоступні через санкції. В Україні вже відреагували на такі поради.
Фото pmg.ua

Медведєв закликав росіян завантажувати і поширювати піратські копії фільмів, які їм недоступні через санкції. В Україні вже відреагували на такі «поради».

Слова заступника секретаря Радбезу росії Дмитра Медведєва процитували у суботу, 25 березня, ТАСС.

За словами Медведєва, є цілком правильно для росіян завантажувати і поширювати піратські копії творів, які їм недоступні через санкції після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

«Знаєте, що? Шукайте правильних піратів і завантажуйте у них. Якщо вони пішли від нас, усілякі «нетфлікси» та інші, значить, будемо це все завантажувати, будемо користуватися безкоштовно. А я б усе це мережею розкидав, для того, щоб завдати їм максимальної шкоди. Максимальної шкоди, щоб вони збанкрутували!», – заявив він.

Пізніше також стало відомо, що прессекретар президента рф Дмитро Пєсков погодився з цією думкою.

«Погоджуся з Дмитром Анатолійовичем. Ми ж маємо справу з піратами – ті, хто нас пограбував, ті, хто захопив наші активи, вкрав наші активи. Фраза «піратський контент» уже під іншим соусом має сприйматися», – наголосив Пєсков.

В Україні вже відреагували на такі заклики. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що це і є те справжнє обличчя «великої російської культури».

«Знову ru-офіціали зізналися в кримінальному злочині. Закликають росіян поширювати піратські копії кіно/музики. Якщо ти злодій, то ти злодій... Росія завжди краде. Не винаходить, не вигадує, а грабує та обкрадає. Справжнє обличчя «великої російської культури», – пише він.

Нагадаємо, Медведєв відомий своїми скандальними заявами. Нещодавно він пригрозив Україні ядерною бомбою, якщо ЗСУ почнуть деокупацію Криму.

А декілька днів раніше він пригрозив Гаазькому суду ударом гіперзвукової ракети за ордер на арешт путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: