Експрезидент рф Мєдвєдєв закликав до «фізичного усунення» Зеленського

Читать на русском
Медведєв однозначно звинувачує в атаці дронів українську владу заявивши, що Зеленський не потрібний навіть для підписання акта беззаперечної капітуляції.
фото: росЗМІ

Колишній президент країни-агресора, секретар Ради безпеки рф Дмитро Медведєв вважає, що після атаки безпілотників на Кремль російське керівництво має вдатися до «фізичного усунення Володимира Зеленського».

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

Росія звинуватила Україну в спробі завдати удару по Кремлю: реакція соцмережУ мережі обговорюють атаку безпілотників на будівлю Кремля цієї ночі. Добірка від Слово і діло.

Медведєв однозначно звинувачує в атаці дронів українську владу, хоча представники адміністрації президента України і сам Зеленський наполягають, що «українці воюють на своїй території».

«Після сьогоднішнього теракту не залишилося жодних варіантів, крім фізичного усунення Зеленського та його кліки. Він не потрібний навіть для підписання акта беззаперечної капітуляції. Гітлер, як відомо, його також не підписував. Завжди знайдеться якийсь змінник типу зіц-президента адмірала Деніца...», - йдеться у його повідомленні.

Зазначимо, що 25 квітня експрезидент росії Дмитро Медведєв заявив, що сучасний «світ хворий» і знаходиться на порозі нової світової війни. Крім того, за словами російського чиновника, противники рф не повинні недооцінювати можливість застосування ядерної зброї Москвою, у якої «не здригнеться рука».

Це не перша подібна заява з боку Медведєва. Місяць тому він погрожував Україні ядерною бомбою у разі початку деокупації Криму.

Нагадаємо, у пресслужбі путіна сьогодні заявили, що Україна вночі нібито намагалася завдати удару по Кремлю – було збито два безпілотні літальні апарати, постраждалих немає.

Зеленський заявив, що Україна непричетна до атаки на КремльГлава держави додав, що з путіним має розбиратися військовий трибунал. Україна не причетна до атаки безпілотників на Москву.

Згодом з'явилися відео «атаки безпілотників» на Кремль.

Після нічної «атаки» безпілотників на Кремль, у Москві заборонили запускати дрони.

В Офісі президента заперечили причетність України до нічних атак безпілотників на Кремль.

А радник голови Офісу президента Михайло Подоляк після того, як «дрони атакували» Кремль, заявив, що росія почала готувати масштабний терористичний акт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: