Медведєв погрожує «озброїти КНДР», якщо Південна Корея почне надавати Україні військову допомогу

Читать на русском
Медведєв пригрозив, що росія почне постачати КНДР новітню зброю, якщо Південна Корея надаватиме Україні військову допомогу.
Фото: РІА Новини

Дмитро Медведєв погрожує, що росія почне постачати КНДР «новітні зразки зброї», якщо Південна Корея надасть Україні військову допомогу.

Експрезидент рф написав про це в Telegram.

Друзі путіна: які країни допомагають росії озброєнням для війни проти УкраїниІран, Білорусь, Північна Корея допомагають росії озброєнням для війни проти України. Також путінський режим намагався купити зброю у Сербії та М'янми та сподівається отримати допомогу від Китаю.

«З'явилися нові охочі допомогти нашим ворогам. Президент Південної Кореї Юн Сок Єль заявив, що в принципі ця держава готова постачати київському режиму зброю. Притому, що ще недавно південнокорейці гаряче запевняли, що можливість постачання летальної зброї Києву повністю виключають. Цікаво, що скажуть жителі цієї країни, коли побачать найновіші зразки російської зброї у найближчих сусідів – наших партнерів з КНДР?», – написав Медведєв.

У кремлі також відреагували на заяву президента Південної Кореї, зазначивши, що «шкодують про недружню позицію Сеула щодо України».

«Звичайно ж, початок постачання озброєння побічно означатиме певну стадію залучення до цього конфлікту», – сказав на брифінгу Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

Сьогодні Південна Корея вперше висловила готовність надати військову допомогу Україні. Президент Юн Сок Єль назвав умову для цього.

Нагадаємо, у листопаді у Білому домі заявили, що КНДР таємно постачає росії снаряди для артилерії.

У Північній Кореї відповіли, що «ніколи не торгували зброєю з росією та не планують цього робити».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: