Саакашвілі продовжує втрачати вагу: в мережу потрапило відео експрезидента з засідання суду

Читать на русском
Третій президент Грузії вперше за кілька місяців підключився до засідання суду та показав наслідки перебування під вартою. На опублікованих кадрах видно, що політик дуже сильно схуд за останній час.
Фото: facebook.com/TvMtavari

Третій президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вперше за кілька місяців підключився до засідання суду та показав наслідки перебування під вартою.

Про це повідомляє телеканал Mtavari Arkhi.

Зазначається, що засідання відбувалося у справі про розгін акції протесту у листопаді 2007 року. У суді Саакашвілі виступив дистанційно – зараз він знаходиться у приватній клініці Vivamed у Тбілісі.

На опублікованих кадрах видно, що політик дуже схуд за останні місяці.

Ексглава грузинської держави також підняв футболку, щоб наочно продемонструвати свій фізичний стан.

«Я можу бути фізично слабким, але я дуже сильний зсередини, я дуже сильний! Я не чинив злочини проти Грузії», – сказав політик під час засідання.

Нагадаємо, Саакашвілі повернувся до Грузії восени 2021 року, де його заарештували. Його доправили до в'язниці у місті Руставі, там він оголосив голодування. З в'язниці його перевели до тюремної лікарні у Тбілісі, потім до військового госпіталі у Горі, а потім до цивільної клініки Vivamed у Тбілісі. Там стан його здоров'я почав стрімко погіршуватися.

Нагадаємо, Україна та інші країни Європи давно закликають Грузію відпустити Саакашвілі на лікування, але влада в Тбілісі відмовляється це зробити.

Крім того, нещодавно Саакашвілі особисто попросив владу Грузії відпустити його на лікування за кордон. За словами експрезидента, ув'язнення у грузинській в'язниці перетворило його на хвору людину з більш ніж 20 серйозними діагнозами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: