«На межі смерті»: Саакашвілі повідомив про погіршення стану здоров'я

Читать на русском
Колишній президент Грузії та громадянин України Михеїл Саакашвілі знаходиться на межі смерті в лікарні, куди його перевели з в'язниці.

Колишній президент Грузії та громадянин України Міхеїл Саакашвілі заявив про суттєве погіршення стану здоров’я після переведення з в’язниці до лікарні. Він поскаржився на постійний біль і сказав, що перебуває на межі смерті.

Про це повідомляє канал Sky News, журналістам якого вдалося через адвоката отримати письмовий коментар політика – до лікарні їх не пустили.

«Спочатку я важив 120 кілограмів, зараз – 64. Якщо я стану менше 60, лікарі прогнозують поліорганну недостатність. Я весь час у ліжку, мої кістки розпадаються, я відчуваю нестерпний біль», – розповів він.

Влада Грузії публічно катує та вбиває Саакашвілі – ЗеленськийНаразі влада Грузії публічно катує та вбиває колишнього президента країни Михайла Саакашвілі.

Слова колишнього президента Грузії підтверджує його адвокат Шалва Хачапурідзе.

«Ситуація жахлива. Він схожий на в'язня концтабору у нацистській Німеччині», – зазначив він.

Крім того, Саакашвілі надіслав послання демонстрантам, які вийшли на вулиці Тбілісі, виступаючи проти запропонованих нових законів, які критикували як проросійські.

«Будьте пильними і будьте готові до мобілізації в найкоротші терміни, через мстивий настрій режиму олігархів», – закликав Саакашвілі.

Також відомо, що родина та політичні соратники Міхеїла Саакашвілі оголосили про старт глобальної ініціативи «SAVE MISHA» з метою порятунку його життя, яке з огляду на критичний стан здоров'я третього президента Грузії перебуває під загрозою, повідомляє «Укрінформ».

Нагадаємо, Україна та інші країни Європи закликають владу Грузії відпустити Саакашвілі на лікування, але грузинський суд відмовився це зробити.

Раніше грузинський суд відмовив Саакашвілі у звільненні за станом здоров'я.

Також МЗС України закликало Грузію «припинити знущатися та передати Україні» Міхеїла Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: