Президент відвідав Донеччину: вручив нагороди та випив кави з військовими

Читать на русском
Президент відвідав Донецьку область із робочим візитом. У ході поїздки Зеленський вручив нагороди підрозділам, які відзначились у боях на Бахмутському напрямку, а також випив кави з військовими на одній із АЗС.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 26 червня, відвідав із робочим візитом Донецьку область.

Про це повідомила пресслужба глави держави.

У ході поїздки президент вручив нагороди підрозділам оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця», які відзначились у боях на Бахмутському напрямку.

Зокрема, Зеленський присвоїв звання Героя України капітану Олегу Оліві, командиру аеромобільної роти 81-ї окремої бригади ДШУ, який разом із підлеглим особовим складом знищив десятки одиниць військової техніки супротивника.

Президент також заслухав доповідь командувача ОСУВ «Хортиця» Олександра Сирського про детальну оперативну обстановку на Бахмутському напрямі та перспективи її розвитку.

Крім того, Зеленський «за доброю традицією» зупинився на одній із АЗС Донеччини і випив кави з військовими, що знаходилися там у справах.

Нагадаємо, нещодавно президент доручив Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звільнити скандального одеського військкома.

Раніше Зеленський анонсував кадрові рішення через укриття та посилення відповідальності за корупцію в судах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: