Зеленський на Ставці доручив Залужному звільнити скандального одеського воєнкома

Читать на русском
Крім того, президент доручив Міноборони та НАЗК створити комісію для перевірки всіх військкомів у всіх регіонах України.
Фото: AP

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 23 червня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

Під час засідання учасники обговорили скандальний інцидент із військовим комісаром Одеської області Євгеном Борисовим, сім'я якого, за даними журналістів, має елітну нерухомість за кордоном.

«Дав термінове доручення Головкому Залужному негайно звільнити з посади, так би мовити, одеського «воєнкома» – начальника місцевого центру комплектування, про якого говорить вся наша країна», – сказав Зеленський.

Президент також доручив Міноборони та НАЗК створити комісію для перевірки всіх військкомів у всіх регіонах України.

Крім того, Зеленський повідомив, що на Ставці розглядалися питання оборонно-наступальних операцій, постачання зброї, контрактів з партнерами та темпів зростання виробництва в українському ОПК.

Нагадаємо, за даними УП, родина Борисова володіє нерухомістю в Іспанії, вартість якої оцінюється у кілька мільйонів доларів. Нерухомість була придбана уже під час повномасштабного вторгнення рф. Крім того, родина військкома нібито володіє кількома елітними авто.

Варто зазначити, що у квітні Зеленський рекомендував головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному відправити переважну більшість військкомів на фронт.

Раніше повідомлялося, що Міноборони має намір оптимізувати роботу військкоматів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: