Зеленський відреагував на бунт в росії

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський відреагував на бунт вагнерівців у росії та заявив, що рф обрала саморуйнування, коли ступила на шлях зла.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відреагував на бунт «вагнерівців» у росії та заявив, що рф обрала саморуйнування, коли ступила на шлях зла.

Про це йдеться в його Telegram-каналі.

«Кожен, хто обирає шлях зла, – руйнує сам себе. Посилає колони військових знищувати життя іншої країни – та не може втримати їх від втечі та зради, коли життя чинить опір. Тероризує ракетами, а коли їх збивають – принижується, щоб дали «Шахеди». Зневажає людей та кидає на війну сотні тисяч - щоб врешті забарикадуватись у Московській області від тих, кого сам озброїв», – заявив президент.

Росія тривалий час маскувала пропагандою свою слабкість та дурість правління. Сьогодні ж, за словами Зеленського, хаосу стало настільки багато, що його неможливо приховати брехнею. Тоді як путін продовжує лякати цивільних подіями революції в Російській Імперії 1917 року попри те, що сам привів країну до цього

Український лідер наголошує, що слабкість росії очевидна. І чим довше рф триматиме свої війська та найманців на нашій землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає.

«Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу», – додав президент.

Нагадаємо, у суботу, 24 червня, президент російської федерації володимир путін заявив про «внутрішню зраду» та віддав наказ Збройним силам зупинити «заколот». Глава ПВК «Вагнер» Євген Пригожин своєю чергою повідомив, що путін помилився щодо зради батьківщині та ніхто з його бійців не прийде з повинною.

У ГУР та Офісі президента також прокоментували події в росії та бунт Пригожина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: