Путін узаконив затримання росіян за порушення режиму воєнного стану

Читать на русском
Російський диктатор підписав закон про адміністративну відповідальність за порушення режиму воєнного стану.
Фото: AP

Російський диктатор володимир путін підписав закон про адміністративну відповідальність за порушення режиму військового стану.

Про це йдеться на офіційному порталі правової інформації країни-окупанта.

Путін планує ліквідувати Пригожина та пообіцяти амністію «вагнерівцям» – росЗМІПрезидент росії володимир путін наказав силовикам ліквідувати голову вагнерівців Євгена Пригожина та готовий надати амністію найманцям, щоб уникнути серйозних зіткнень.

Згідно з документом, порушення режиму тягне за собою накладення адміністративного штрафу на російських громадян у розмірі від 500 рублів до однієї тисячі рублів або адміністративний арешт строком до 30 діб.

Якщо порушення було скоєно з використанням транспорту, то додатковим покаранням може бути конфіскація.

Зміни набули чинності із сьогоднішнього дня.

Варто зазначити, що на даний момент усі пункти режиму військового становища діють лише на територіях України, які окуповані росією. При цьому в більшості регіонів рф діють лише два пункти цього режиму.

Нагадаємо, вчора ввечері ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин звинуватив Міноборони рф в ударах по позиціях його бойовиків. Після цього частина «вагнерівців» вирушила колоною на Москву, а інша частина – зайняла центр Ростова і увійшла до інших російських міст.

Російський диктатор путін, у свою чергу, заявив про внутрішню зраду і наказав Збройним силам зупинити збройний заколот. При цьому, за даними ЗМІ, путін екстрено виїхав із Москви на Валдай через бунт Пригожина.

Перша доба заколоту Євгена Пригожина та його злочинного військового угруповання «Вагнер» проти злочинного режиму путіна та військово-політичного керівництва росії в особі Шойгу та Герасимова продовжуються. Що відомо про заколот Пригожина в росії читайте в огляді «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: