«Кадирівці» вирушили на допомогу Міноборони рф, щоб придушити заколот Пригожина

Читать на русском
Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його бойовики вже виїхали в зони напруженості і готові допомогти Міноборони рф придушити заколот Пригожина.
Фото: EPA/UPG

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його бойовики вже виїхали в зони напруженості і готові допомогти Міноборони рф придушити заколот Пригожина.

Про це йдеться у Telegram Кадирова.

«Шойгу! Герасимов! Де боєприпаси?»: як розвиється конфлікт Пригожина з російським міноборониЄвген Пригожин, ватажок злочинного угруповання, яке там називають приватною військовою компанією, ще у грудні 2022 року вступив у публічне протистояння з російським міноборони. Як розвивався конфлікт – на інфографіці.

«Усе, що відбувається, - ніж у спину і справжній військовий заколот!.. Повністю підтримую кожне слово Володимира Володимировича Путіна! Звертаюся до бійців – патріотів нашої Батьківщини. Не ведіться на провокації. Які б цілі вам не розписували, які б обіцянки вам не говорили - безпека держави і згуртованість російського суспільства в такий момент понад усе», – йдеться в повідомленні.

За його словами, заколот Пригожина – виклик державі, і проти цього виклику «необхідно згуртуватися всім навколо національного лідера».

«Бійці Міноборони і Росгвардії по Чеченській Республіці вже виїхали в зони напруженості. Ми зробимо все, щоб зберегти єдність росії і захистити її державність! Заколот має бути придушений, і якщо для цього необхідно вжити жорстких заходів, то ми готові!», – додав Кадиров.

Нагадаємо, у суботу, 24 червня, президент російської федерації володимир путін заявив про «внутрішню зраду» та віддав наказ Збройним силам зупинити «заколот». Глава ПВК «Вагнер» Євген Пригожин своєю чергою повідомив, що путін помилився щодо зради батьківщині та ніхто з його бійців не прийде з повинною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: