Путін планує ліквідувати Пригожина та пообіцяти амністію «вагнерівцям» – росЗМІ

Читать на русском
Президент росії володимир путін наказав силовикам ліквідувати голову вагнерівців Євгена Пригожина та готовий надати амністію найманцям, щоб уникнути серйозних зіткнень.
Фото EPA

Президент росії володимир путін наказав силовикам ліквідувати голову «вагнерівців» Євгена Пригожина та готовий надати амністію найманцям, щоб уникнути серйозних зіткнень.

Про це повідомило джерело «Важливих історій», близьке до Генштабу ЗС рф.

Заколот у росії: які об'єкти вже під контролем вагнерівців та як протидіють регіониОгляд усього, що відомо на цей час про захоплені вагнерівцями об'єкти на території росії, а також повний перелік заходів, ужитих режимом путіна, з протидії Пригожину та його бойвикам.

За їхніми словами, у російської армії наразі немає серйозних сил, які могли б перекрити Пригожину прохід до Москви.

«Нині кістяк угруповання збирають із усіх не зайнятих на фронті підрозділів: чеченських формувань, Росгвардії, МВС та ФСБ», – зазначають джерела.

Тому російський диктатор хоче уникнути зіткнень із ПВК «Вагнер» у Москві і ставить силовикам завдання ліквідувати голову найманців Євгена Пригожина. Також для цього він готовий пообіцяти «вагнерівцям» амністію.

«Путіну велика стрілянина не потрібна, тому завдання номер один — точково ліквідувати Пригожина і відірвати від нього кістяк «Вагнера», пообіцявши амністію за все це неподобство», – додає співрозмовник видання.

Нагадаємо, що високопоставлені співрозмовники Української правди в українських спецслужбах повідомили, що путін у суботу, 24 червня, екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт Євгенія Пригожина. Російська влада спростовує це.

Тим часом перша доба заколоту Євгена Пригожина та його злочинного воєнного угруповання «Вагнер» проти злочинного режиму путіна та військово-політичного керівництва росії в особі Шойгу та Герасимова триває. Що відомо про заколот Пригожина у росії станом на 14 годину 24 червня читайте в огляді «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: