Путін екстрено покинув Москву – ЗМІ

Читать на русском
Російський диктатор володимир путін у суботу, 24 червня, екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт Євгенія Пригожина. Проте російська влада спростовує це.
Reuters

Російський диктатор володимир путін у суботу, 24 червня, екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт Євгенія Пригожина. Проте російська влада спростовує це.

Про виїзд путіна з Москви повідомили високопоставлені співрозмовники Української правди в українських спецслужбах.

Заколот у росії: які об'єкти вже під контролем вагнерівців та як протидіють регіониОгляд усього, що відомо на цей час про захоплені вагнерівцями об'єкти на території росії, а також повний перелік заходів, ужитих режимом путіна, з протидії Пригожину та його бойвикам.

«У нас вже є дані, що путін виїжджає з Москви. Його везуть на Валдай», – заявили у розвідці.

Також розвідники мають дані про панічні настрої у Москві та підготовку до мінування мостів у столиці російської федерації.

Проте варто відзначити, що прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков повідомив, що путін нібито досі працює в Кремлі. Крім цього, стверджують, що всі його помічники і секретаріат також досі перебувають на робочих місцях.

Нагадаємо, у суботу, 24 червня, президент російської федерації володимир путін заявив про «внутрішню зраду» та віддав наказ Збройним силам зупинити «заколот». Глава ПВК «Вагнер» Євген Пригожин своєю чергою повідомив, що ніхто з його бійців не прийде з повинною.

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його бойовики вже виїхали в зони напруженості і готові допомогти Міноборони рф придушити заколот Пригожина.

Тим часом російські банки різко підвищують курси валют: у більшості вартість долара вже перевищує 90 рублів, а євро – 100 рублів.

Що відомо про заколот Пригожина у росії станом на 14 годину 24 червня – в огляді «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: