Окупанти обстріляли з артилерії Костянтинівку на Донбасі, є жертви

Читать на русском
Крім того, снаряди окупантів поцілили і по приватному сектору, внаслідок чого осколкових поранень та саден зазнали 38-річний чоловік та 85-річна жінка.
Ілюстративне фотоarmyinform

Російські окупаційні війська сьогодні, 12 червня, обстріляли Костянтинівку в Донецькій області. Внаслідок ворожої атаки загинула одна людина, ще двоє дістали поранення.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у Фейсбуці.

Зазначається, що у понеділок, 12 червня, росіяни завдали ударів по місту Костянтинівка, яке вони, ймовірно, обстріляли зі ствольної артилерії. На футбольному полі одного з місцевих парків загинув 49-річний чоловік, котрий косив траву.

«Крім того, снаряди окупантів поцілили і по приватному сектору, внаслідок чого осколкових поранень та саден зазнали 38-річний чоловік та 85-річна жінка», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, також засобами ураження пошкоджено фасади приватних домоволодінь. Наразі розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що окупанти перемістили у Брянську область рф берегові ракетні комплекси Бал та планують ними обстрілювати українські міста.

Раніше ми повідомляли, що люди, які постраждали 11 червня у результаті обстрілу військовими рф евакуаційного човна на Херсонщині, перебувають у важкому стані та у стані середньої важкості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: