В ОВА розповіли, скільки цивільних постраждали за добу на Херсонщині і Донбасі від обстрілів рф

Читать на русском
Влада Донецької та Херсонської областей повідомила про постраждалих і руйнування за минулу добу в результаті російських обстрілів.
фото: АР

Внаслідок російських обстрілів на Донеччині та Херсонщині поранені 13 людей.

Про це повідомили голова обласної військової адміністрації Донеччини Павло Кириленко та голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін на сторінках у Телеграмі.

Зазначається, що протягом протягом суботи, 10 червня, восьмеро жителів Донецької області були поранені.

«За 10 червня росіяни поранили 8 жителів Донецької області: 2 у Красногорівці та Лимані, 1 в Авдіївці, Шахтарському, Сєверному та Максимільянівці», – зазначив Кириленко.

Він додав, що поки неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

При цьому, за минулу добу на Херсонщині внаслідок понад 40 обстрілів було поранено п’ятьох людей, зафіксовано влучання в житлові квартали.

«За минулу добу противник здійснив – 41 обстріл, випустивши 247 снарядів із мінометів, артилерії, «Градів», БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 32 снаряди. Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області», – повідомив він.

Нагадаємо, що вчора російські військові 12 разів масовано обстріляли центральну частину Авдіївки.

Також російські окупаційні війська обстріляли прифронтові населені пункти Запорізької області. Внаслідок цього дві людини загинули, одна - поранена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: